Fascial Flow oplevelser

profile-pic

Frigørelse af spændinger, øget kropsbevidsthed og en følelse af lethed i kroppen

Jeg har i mange år gået til behandling med bindevævsmassage/Rolfing og efter en behandling hos Jeanne Jensen - grundlægger af Fascial Flow - takkede jeg ja til hendes nyhedsbrev og købte derefter en video, hvor jeg selv startede op med øvelser. Jeg tilmeldte mig et kursus og blev meget begejstret. Jeg fik tilbudt at komme på et hold hos Hanne, da hun var under uddannelse og har siden trofast holdt ved.

Jeg har altid arbejdet med min krop på en eller anden måde. Jeg elsker at bevæge mig og kan ikke undvære det. Alt fra mavedans, samba osv og de sidste 10 år før Fascial Flow var det Pilates. Fascial Flow er anderledes på den måde at jeg mærker min krop meget intenst, det er meditativt og en legende måde at føle kroppen på. Resultatet mærkes ofte med det samme - det kan være en frigørelse af spændinger, øget kropsbevidsthed og en følelse af lethed i kroppen. Det kan både virke opkvikkende og give stor træthed. Ofte mærker jeg det efter et par timer - træthed og indadvendthed. Selv dagen efter kan jeg undre mig over at så lette legende øvelser kan virke så effektfulde. For mig giver det en følelse af frihed i kroppen. Jeg er blevet afhængig.

Prøv det! Det er umuligt at forklare. Jeg har forsøgt, og de fattede det ikke. Tag dem i hånden og lad dem opleve en gratis prøvetime.

Marianne Rømer
profile-pic

Fascial Flow udvikler mig psykisk og arbejder med min krops ubalancer

Det var en gratis prøvetime anbefalet af en kunstner, som jeg samarbejder med, der fik mig startet med Fascial Flow.

Jeg udvikler mig psykisk og arbejder med min krops ubalancer og problemer.

Jeg anbefaler Fascial Flow bl.a. fordi det er udogmatisk og ansporer til undersøgelse/leg fremfor den her øvelse SKAL udføres således ... desuden kan jeg mærke at det virker jeg bliver smidigere og smidigere.

Ann-Mari Berthelsen
profile-pic

Det har hjulpet mig til at møde min krop og mig selv med større bevidsthed og mere kærligt

Jeg tilmeldte mig Fascial Flow fordi jeg fik en appetitvækker på en retræte.

Jeg oplever at Fascial Flow er en optræning under ro og i en afslappet atmosfære. Undertiden mærker jeg at min krop svarer med større smidighed efter en enkelt øvelse men oftest er det efter gentagelser og over tid. Det har hjulpet mig til at møde min krop og mig selv med større bevidsthed og mere kærligt.

Fascial Flow er værd at prøve. Mød op med åbent sind for det er total anderledes end alt anden træning. Tænk at man kan træne samtidig med at man mediterer.

Lisbeth Ekstrand
profile-pic

Selvforkælelse, god tid og ro til at mærke min krop

Jeg tilmeldte mig Facial Flow, fordi jeg havde hørt om det fra en god veninde.

Jeg oplevede det som selvforkælelse, god tid og ro til at mærke min krop. Mærke spændinger og mærke hvordan nogle spændinger lettede undervejs. Jeg har lært øvelser,og fået grundige forklaringer på hver enkelt øvelse. Nu kan jeg en del øvelser som jeg bruger hjemme. Mange af øvelserne er enkle, og med små og langsomme bevægelser, og de virker forskelligt på kroppen fra gang til gang. Jeg nyder den ro og meditative stemning der er på Facial Flow holdet, og den trygge,rolige stemning med plads til alle. Hanne formidler øvelserne meget klart og tydeligt.

Du kan roligt prøve Facial Flow,det er ren selvforkælelse, og så virker det godt på kroppen. Du behøver ikke at vide så meget inden du starter, bare prøv og forhold dig nysgerrig, det er alligevel ret svært at forklare de øvelser vi laver, det skal opleves😊

Gitte Hansen
profile-pic

Nogle gange virker det som trylleri

Jeg begyndte på Fascial Flow kursus og efter nogle måneder fik jeg også 3 behandlinger af Hanne. Det er lidt svært at sige helt precis hvad behandlingerne gjorde og hvad der var en følge af øvelserne. Behandlingerne forstærkede helt tydeligt den gode virkning fra øvelserne. Ved kursets start havde jeg mange smerter i venstre hofte, på grund af slidgigt og inflammation, jeg gik meget dårligt og havde en skæv holdning. Jeg havde også smerter og stivhed i nakken, skulderen og hænderne, og en del smerter fra en hælspore. Smerterne forsvandt i løbet af nogle måneder, min holdning blev rank og min gang normal. Ganske uhørt og meget bedre resultat end forventet.

Fascial Flow er nogle fantastisk virksomme øvelser, ofte små bevægelser med stor virkning. Nogle gange virker det som trylleri, man kan ofte mærke stor forskel med det samme. Behandlingerne understøtter og forstærker øvelsernes virkning. Hanne sammensætter behandlingen ud fra klientens tilstand, problemer og behov på en rigtig god måde. Behandlingen var behagelig for det meste. Når vi var færdig var jeg fyldt med energi og velvære. Når jeg rejste mig fra briksen efter behandlingen følte jeg mig 20 cm højere, var smertefri, havde en rank holdning og en flot gang. Og for hver behandling oplevede jeg at mine symptomer blev mindre. Mange tak for det.

Hinke Bjerre
profile-pic

Det gav mig en dejlig ro og mere bevægelighed i mit bindevæv

Jeg tilmeldte mig Fascial Flow, fordi jeg har gigt og blev det anbefalet af en anden der har gået på holdet.

Min oplevelse af gå til Fascial Flow, er at det gav mig en dejlig ro, mere bevægelighed i mit bindevæv.

Jeg vil klart anbefale at prøve Fascial Flow. Hanne er meget dygtig og lyttende.

Helle Jensen
profile-pic

Jeg fik en ny oplevelse af min krop

Jeg tilmeldte mig Fascial Flow fordi mit sædvanlige motionshold var ophørt og jeg ledte efter et hold, der havde en lidt mere end fysiologisk effekt.

Jeg fik en ny oplevelse af min krop, idet dens spontane bevægelser gentagne gange overraskede mig. En enkelt gang havde det en direkte terapeutisk effekt. Samtidig gik jeg hjem med en aktiveret krop og mere afbalanceret kropsfølelse.

Prøv det af - især hvis du ikke er til traditionel motion og idræt.

Fascial Flow Deltager
profile-pic

Jeg fik langt større fleksibilitet, færre smerter og mere energi

Jeg synes det lød rigtig spændende og nyttigt at arbejde med at smidiggøre bindevæv.

Jeg fik langt større fleksibilitet, færre smerter og mere energi.

Do it - Fascial Flow er en fantastisk måde at få energi og glæde på.

Ulla
profile-pic

Mine smerter forsvandt og jeg føler mig 20 år yngre

Jeg hørte tilfældigt om Fascial Flow på et andet kursus. Det lidt jeg prøvede, havde en fantastisk effekt på min krop. Derfor kontaktede jeg straks grundlæggeren af Fascial Flow, for det måtte min krop bare have mere af.

Jeg oplevede at Fascial Flow langsomt men sikkert fik mine smerter til at forsvinde. Over en to-årig periode gik jeg fra at have smerter i kroppen hver eneste dag, til stort se aldrig mere at have smerter. Desuden kan jeg nu rette min ryg helt op og min kropsholdning er blevet meget flottere. Da jeg fik lavet nyt pas blev jeg målt til at være 6 cm. højere og min overkrop er tydeligt blevet længere. Jeg er også blevet meget mere smidig og føler mig 20 år yngre.

Jeg kan helt klart anbefale dig at prøve, om Fascial Flow også er noget for dig. Det er noget af det bedste jeg har gjort og stadig gør for mig selv. I stressede perioder har Fascial Flow været min livline. Når jeg ikke er stresset, kan jeg mærke hvordan det går dybere og dybere og jeg får løsnet mere og mere op i min krop og mit sind.

Hanne Roulund
profile-pic

Før jeg startede på Fascial Flow havde jeg daglige smerter

Jeg blev anbefalet at prøve det pga kroniske smerter.

Før jeg startede på Fascial flow havde jeg daglige smerter, efter et par gange blev smerterne mindre, i perioder er jeg smertefri og jeg er blevet meget mere smidig.

Du vil ikke fortryde det.

Jette Thomsen
profile-pic

Jeg har haft mange Fascial Flow oplevelser

En bekendt fortalte med begejstring om den fascial-flow-behandling, hun fik behandlet sin knæskade med. Jeg har selv en knæskade, der ikke er blevet behandlet med godt resultat, så jeg ville også prøve med fascial flow.

Ved den første session, jeg deltog i, fik jeg min første fascial-flow-oplevelse: Mine lægmuskler var altid spændte, men pludselig slap spændingerne. I 2½ år har jeg deltaget i ugentlig træning; og jeg har haft mange fascial-flow-oplevelser. Det hidtil størst gennembrud kom i december, mens jeg udførte kontorarbejde: Mens jeg sad på en kontorstol løsnede ryggen sig fra det nederste af rygraden til op på midt på ryggen. En varm bevægelse kørte op og ned, mens der lød små, dybe klunk. Da jeg kørte hjem fra arbejde, startede bevægelsen igen, men denne gang gik bevægelsen højere op ad ryggen, hvilke var meget frigørende, da den del af min ryg hidtil havde været fast-låst. Jeg er sikker på, at der er flere fascial-flow-oplevelser i vente, men Hanne har ret, når hun fremhæver at intensiveret træning ikke giver resultater. Med den ugentlige træningssession og lidt daglig træning kommer gevinsterne løbende og overraskende. Træningen har endnu ikke haft nogen virkning på knæskaden, men jeg håber, at jeg har den gevinst til gode …

Berit Jensen
profile-pic

Fascial Flow giver følelsen af velvære!

Jeg havde fået anbefalet Fascial Flow af en af mine veninder.

Fascial Flow giver følelsen af velvære! Absolut godt fordi jeg i forløbet får ro i sindet, får bearbejdet skavanker i kroppen og opnår smertefrihed. Jeg føler desuden en god kropsbevidsthed som følge af Fascial Flow, og får gode råd til nemt at kunne udføre øvelser i løbet af dagligdagen.

Kan klart anbefales. Er ren selv-forkælelse!

Fascial Flow deltager
profile-pic

Min mand blev ret imponeret over, hvad jeg opnåede så hurtigt og nemt

Jeg tilmeldte mig Hannes hold fordi jeg havde gennemgået en stor operation og ikke havde kræfter til at løbe, styrketræne eller lave yoga som jeg plejede. Jeg tænkte, at Fascial Flow så ud til at være noget jeg kunne klare. En af de mest fantastiske ting er da også, at man ikke rigtig føler man laver så meget eller at det er hårdt, og så er man alligevel træt bagefter og resultatet er enormt. Det er både dejligt, befriende og samtidig er holdet så lille så man får tillid til de andre deltagere.

Før jeg startede på Hannes hold havde jeg nogle smerter i kroppen som jeg havde bakset med i mange år. Det var nogle sportsskader og jeg var øm og låst i både nakke, skuldre, lænd og hofter. Jeg gik på 2 Fascial Flow forløb i træk og i dag er min krop stærk, smidig og smertefri - og jeg er i gang med at løbe igen. Jeg syntes faktisk, at jeg kendte min krop rigtig godt før jeg startede, men jeg kom steder hen jeg ikke havde oplevet og jeg kan ikke anbefale det nok at prøve Facial Flow.

Hanne er en fantstisk dygtig underviser. Hun er sød, erfaren og kan lynhurtigt spore sig ind på, hvad der hjælper på de fysiske problemer man har - og hun kan løse dem. I dag kan jeg selv løsne spændinger op herhjemme med de øvelser jeg har lært og det tager bare mellem 3 og 5 minutter at få en låst lænd gjort fri igen. Min mand blev ret imponeret over, hvad jeg opnåede så hurtigt og nemt, og derfor har han været hos Hanne individuelt og allerede efter første gang var han 100% fri af en smerte han havde haft i flere år og som forhindrede ham i at kunne gå mere end få hundrede meter ad gangen, og som hverken læger, kiropraktor, fysioterapeut eller alternative behandlere havde kunne hjælpe med.

Isabel Sommer
profile-pic

Virkede dybt ind og smidiggjorde bindevævet i kroppen

Jeg syntes at det lød spændende at arbejde med kroppen på en måde, som jeg ikke havde prøvet før. Kombinationen af lette og bløde bevægelser samt øvelser med lyd. Og at øvelserne virkede dybt ind og smidiggjorde bindevævet i kroppen. Og at sindet derfor også bliver positivt påvirket.

Jeg oplevede meget hurtigt kontakt indadtil i kroppen og en afslappethed og ro i nervesystemet. Jeg mærkede at spændninger i kroppen blev mindre eller helt aftog.

Prøv det! Man bliver overrasket over hvordan øvelserne har så stor en positiv indvirkning på krop og sind. Et dejligt velbehag!

Birgit Jensen

Ved at fortsætte med at bruge denne hjemmeside, siger du ja til brugen af cookies. mere information

På dette website bruges cookies for at give dig den bedste brugeroplevelse (også tredieparts cookies). Hvis du fortsætter med at bruge dette website uden at ændre dine cookie indstillinger eller klikker på "Ja, det er ok" er du indforstået med dette.

Luk