Del din oplevelse af Fascial Flow

Du kan dele din oplevelse på flere måder:

For at jeg kan være sikker på, at du rent faktisk har prøvet Fascial Flow, skal du altid skrive dit fulde navn - også selvom du vil være anonym.

  • Anonymt  - skriv dit navn sådan: Fascial Flow deltager (Fornavn Efternavn)  - så sletter jeg dit navn inden jeg offentliggør din oplevelse.
  • Med fornavn - skriv navn sådan: Fornavn (Efternavn) - så sletter jeg  dit efternavn inden jeg offentliggør din oplevelse
  • Med fuldt navn: Skriv dit navn sådan: Fornavn Efternavn  Anbefales
  • Med billede: skriv din e-mail adresse, så vises et billede, hvis du har et tilknyhttet. Din E-mail vil ALDRIG blive vist!  Du er selvfølgelse også altid velkommen til at tage et billede med din telefon og sende det til mig på 53760888  Anbefales 

Du kan se et eksempel på en delt oplevelse nederst på siden efter formularen.

Udfyld og indsend formularen herunder:

Hvorfor ville du prøve Fascial Flow?
Hvad har du fået ud af deltage i et Fascial Flow forløb?
Hvad vil du sige til en der overvejer at prøve Fascial Flow?
profile-pic

Mine smerter forsvandt og jeg føler mig 20 år yngre

Jeg hørte tilfældigt om Fascial Flow på et andet kursus. Det lidt jeg prøvede, havde en fantastisk effekt på min krop. Derfor kontaktede jeg straks grundlæggeren af Fascial Flow, for det måtte min krop bare have mere af.

Jeg oplevede at Fascial Flow langsomt men sikkert fik mine smerter til at forsvinde. Over en to-årig periode gik jeg fra at have smerter i kroppen hver eneste dag, til stort se aldrig mere at have smerter. Desuden kan jeg nu rette min ryg helt op og min kropsholdning er blevet meget flottere. Da jeg fik lavet nyt pas blev jeg målt til at være 6 cm. højere og min overkrop er tydeligt blevet længere. Jeg er også blevet meget mere smidig og føler mig 20 år yngre.

Jeg kan helt klart anbefale dig at prøve, om Fascial Flow også er noget for dig. Det er noget af det bedste jeg har gjort og stadig gør for mig selv. I stressede perioder har Fascial Flow været min livline. Når jeg ikke er stresset, kan jeg mærke hvordan det går dybere og dybere og jeg får løsnet mere og mere op i min krop og mit sind.

Hanne Roulund

Ved at fortsætte med at bruge denne hjemmeside, siger du ja til brugen af cookies. mere information

På dette website bruges cookies for at give dig den bedste brugeroplevelse (også tredieparts cookies). Hvis du fortsætter med at bruge dette website uden at ændre dine cookie indstillinger eller klikker på "Ja, det er ok" er du indforstået med dette.

Luk